استاد ناصر باقری بیدهندی

با توجه به اینکه سایت جدید استاد راه اندازی شده است، اینجا دیگر به روز رسانی نخواهد شد. آدرس سایت و کانال ایتا در پست اول قرار گرفته است

استاد ناصر باقری بیدهندی

با توجه به اینکه سایت جدید استاد راه اندازی شده است، اینجا دیگر به روز رسانی نخواهد شد. آدرس سایت و کانال ایتا در پست اول قرار گرفته است

جستجو

● نام: ناصر باقری بیدهندی
● تخصص: استاد، نویسنده، محقق، مصحح، مؤلف و محقق حوزه دین، احیای متون، رجال و تراجم
● زادروز: 1337
● محل تولد: قم
_________________________
🔸 عضو هیئت علمی جامعة المصطفی العالمیه
🔹نویسنده بیش از ۱۲۰ عنوان کتاب
🔸مصحح و مترجم بیش از ۵۰ عنوان کتاب
🔹راهنما، مشاور و داور بیش از ۱۳۰ تحقیق پایانی، پایان نامه، رساله حوزوی و دانشگاهی
🔸نویسنده بیش از ۷۰ عنوان مقاله (علمی‌پژوهشی، علمی‌ترویجی، تخصصی و اطلاع‌رسانی)
🔹استاد حوزه و دانشگاه
______________________________________
● تحصیلات حوزوی: 17 سال خارج فقه و اصول، 10 سال فلسفه و تفسیر
● اساتید حضرات آیات عظام:
فاضل لنکرانى، مکارم شیرازى،مشکینى، سبحانى تبریزی، جوادی آملی، حسن زاده آملی، سید محمد روحانی، وحید خراسانی، تبریزی
________________________
● سمت‌های کنونی:
1.عضو هئیت علمی جامعة المصطفی العالمیة
2.عضو هیئت مدیره انجمن علمی تاریخ پژوهان (وابسته به معاونت پژوهش حوزه علمیه قم)
3.عضو مؤسس کانون نویسندگان و فضلای قمی حوزه
4.عضو انجمن فهرست نگاران نسخه های خطی
_________________________
● مؤسس:
(1) هیئت فدائیان اهل بیت علیهم السلام
(2) کتابخانه باقر العلوم
_________________________
● افتخارات:
1.خادم نمونه فرهنگ عمومى استان قم
2.برنده کتاب سال حوزه
_________________________
● تالیفات: بیش از 150 اثر (کتاب و مقاله)
● برخی آثار:
توحید مفضل
آینه دانشوران
الحجة المنتظر (عج) (پیشوای منتظر)
در جستجوی نور
منتهی الآمال
فتح السبل
سیر حوزه‌های علمی شیعه

طبقه بندی موضوعی

نشست علمی «جایگاه شهدای افغانستانی در تاریخنگاری جنگ تحمیلی» روز یکشنبه سوم خرداد در سالروز فتح خرمشهر، به همت انجمن علمی دانش‏پژوهان تاریخ و با همکاری اداره امور پژوهشی و گروه تاریخ اسلام مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) جامعه المصطفی العالمیه در شهر قم برگزار شد.

شهدای افغانستانی جنگ تحمیلی به عنوان یاران نهضت امام(ره) مقام و منزلت ویژه ای در فرهنگ انقلاب دارند.

حجت الاسلام والمسلمین ناصر باقری بیدهندی (مدیر گروه تاریخ اسلام) سخنران نخست این نشست علمی، فرهنگ شهادت را جزء تفکیک ناپذیر قاموس سیاسی شیعه و شهید را احیاگر جامعه دانست و افزود: با آغاز جنگ تحمیلی و به دنبال پیام امام خمینی(ره) مبنی بر ضرورت حضور مردم مسلمان در جبهه های نبرد، گروه بسیاری از مردم مسلمان و انقلابی افغانستان که به دلیل تحولات کشورشان میهمان جمهوری اسلامی ایران بودند عازم جبهه های جنگ تحمیلی شدند و با استقبال آگاهانه از شهادت درس های مقاومت، صبر و پایداری، شهامت و شجاعت و ایثار و از خودگذشتگی به تمامی رزمندگان و پویندگان راه حق و عدالت در جهان آموختند و نامشان را در تاریخ مخلد ساختند.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه شهدای افغانستانی جنگ تحمیلی را به عنوان یاران نهضت امام خمینی(ره) صاحبان مقام و منزلتی خاص در فرهنگ انقلاب معرفی کرد و گفت: وجود شهدای افغانستانی و شهدای دیگر کشورهای اسلامی در کنار شهدای ایرانی جنگ تحمیلی بیانگر این نکته است که اسلام در چارچوب مرزهای جغرافیایی محدود نیست.

مدیر گروه تاریخ اسلام مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) خاطرنشان شد: شهیدان رسالتشان را در زندگی دنیوی ادا کردند، اما آیا در تاریخنگاری ها به این عزیزان توجه درخوری داشته ایم یا نه؟ طبعاً چون شهدا از اقشار متوسط و پایین جامعه هستند و تاریخ، تاریخ قله هاست کمتر به این مهم توجه شده! و برماست که پیام شهدا را به نسل های آینده برسانیم و سلوکشان را در عرصه اجتماع به صورت تک نگاری یا مجموعه نگاری ها به نسل ها عرضه کنیم و از این طریق بخشی از دین خود را ادا نماییم.

در ادامه ی نشست علمی «جایگاه شهدای افغانستانی در تاریخنگاری جنگ تحمیلی» سه مستند کوتاه به کارگردانی محمدسرور رجایی، درباره ی شهدای افغانستانی جگ تحمیلی اکران شد. نخستین مستند اکران شده در این جلسه، مستند چهار دقیقه ای «شهید خانمحمد احمدی» بود و پس از آن مستند شش دقیقه ای «شهید غریب» درباره ی «شهید رجب غلامی» و مستند 12 دقیقه ای «شهید سید محمود موسوی» به نمایش درآمد. و محمدسرور رجایی (مستندساز و پژوهشگر جنگ)، سیدمرتضی حسینی شاهترابی، پژوهشگر تاریخ و دبیر علمی نشست، حسین نصرالله زنجانی (نویسنده، پژوهشگر و مدرس ادبیات و تاریخ شفاهی) به ایراد سخنانی پیرامون موضوع نشست پرداختند.
 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی



آخرین مطالب